Cégünk közel 10 éve foglalkozik a Subaru turbós modelljeinek tuningolásával. Ez idő alatt több száz utcai- és versenyautót programoztunk, illetve végeztünk rajtuk átalakításokat.
Az autósportban számos hazai és külföldi sikert könyvelhettünk el szinte minden kategóriában.
Több világcég hivatalos illetve kizárólagos képviseleteként munkáinkat professzionális technológiákkal végezzük. Műhelyünkben a világ egyik legfejlettebb Dyno Dynamics DS450 típusú összkerékhajtású autók mérésére is alkalmas teljesítménymérő és diagnosztikai eszközét használjuk.
Cégünk nem csak motorvezérlés, hanem motor, futómű, fék és egyéb alkatrészek tuningjában, átalakításában is nagy tapasztalattal rendelkezik.
Munkáink során mindig a legtökéletesebb megoldásra törekszünk és akár több lehetőséget is kínálunk a kívánt teljesítmény elérése érdekében.
 

EcuTeK gyári motorvezérlés átprogramozás: Első sorban utcai autók teljesítménynövelésére, optimalizálására a lehető legcélszerűbb megoldás, mellyel a gyári motorvezérlés precizitása és biztonsága mellett, szinte határtalan teljesítménynövelés érhető el. Cégünk utcai tuningcsomagjaihoz elsősorban az EcuTeK technológiáját ajánlja. Ezzel a technológiával a Subaru diesel modellek biztonságos teljesítménynövelése is elérhető.
Verseny motorvezérlő elektronikák: A versenysportok követelményeinek maradéktalanul csak az írható motorvezérlő eszközök felelnek meg. Cégünk a COSWORTH Electronics (Pectel Control Systems) hazai képviseleteként kínál mind versenyautókba, mind pedig utcai autókba önállóan működő motorvezérlő elektronikákat, professzionális beépítéssel és programozással együtt. Több ismert motorvezérlés programozását, beépítését is vállaljuk, mint például MoTeC, GEMS, Link. stb.