× hírek

× subaru tuning
× mitsubishi tuning
× nissan tuning
× japán diesel tuning


Link a Motec honlapjára
Link az APS honlapjára


Toplista
Audi S2 V8 twin turbo
1026 LE
Audi S2 Quattro
965 LE
Audi A4 V6 biturbo
925 LE
Nissan GTR
920 LE
Audi S2 Quattro
907 LE
Audi 90 Quattro
832 LE
Audi S4 Kombi
828 LE
Nissan GTR
805 LE
Audi 90 Quattro
800 LE
Nissan GTR
785 LE

 

 

    Motorvezérlés programozás

Vállaljuk különféle autók motorvezérléseinek programozását DynoDynamics fékpadunk segítségével. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk Ecutek, Pectel, MoTeC, Link, Gems motorvezérlő szoftverek és hardverek terén, de számunkra ismeretlen vezérlések programozását is megoldjuk lehetőség szerint.
Utcai és versenyautók programozását, beállítását, diagnosztizálását is vállaljuk, amennyiben általunk hozzáférhető, írható elektronikával rendelkeznek.
Törekszünk a tuning mellett a lehető leggazdaságosabb, leginkább környezetbarát üzemeltetésre is, mely sokak számára egyre inkább fontos szempont.


Cégünk számos hazai és nemzetközi sikert könyvelhet el az autósportban. Több bajnoki cím és jelentős gyözelmek részesei lehettünk a világ különböző országaiban.

Általunk programozott autók futnak szerte európában és a tengeren túlon is!

Természetesen utcai autók tuningolásában is nagy tapasztalattal rendelkezünk és a lehető legfrissebb technológiakat alkalmazzuk itt is.


        Motordiagnosztika

Az általunk használt berendezés lehetővé teszi, hogy menetszimuláció közben olyan diagnosztikai ellenőrzéseket, méréseket végezzünk, ami a közúton, forgalomban veszélyes és szinte lehetetlen lenne. Ez a diagnosztika lehetőséget kínál arra, hogy egy működési hibát vagy egy adott jelenséget kielemezzünk vagy reprodukáljunk anélkül, hogy a járművet kivinnénk az utcára, autópályára. Mérhetünk fogyasztást, turbónyomást, keverékképzést, előgyújtást stb. folyamatos vagy változó terhelés/sebesség mellett, gyakorlatilag szinte laboratóriumi pontossággal.

Partnereink
                   


©2009 Dynoproject.hu

Dyno Project